ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΖΗΣΗΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ: “ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΞΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ..ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ”

Ευχαριστήρια δήλωση απέστειλε ο Ζήσης Χ. Πατσίκας. Αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι,

Πριν από λίγες εβδομάδες, ξεκίνησα έναν προεκλογικό αγώνα έντιμο και καθαρό, χωρίς υποσχέσεις και ανεξόφλητα γραμμάτια. Επέλεξα να καταθέσω ολοκληρωμένο πρόγραμμα και γνήσιο πολιτικό λόγο για…
την Ημαθία, στις αναπτυξιακές δυνατότητες της οποίας πιστεύω με την καρδιά και το μυαλό μου. 
Η μάχη των εκλογών με έφερε ακόμα πιο κοντά με τους ανθρώπους του τόπου και τα προβλήματά τους. Το «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο για να εκφράσει τα συναισθήματά μου απέναντι σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Ευχαριστώ όσους φανερά ή αθόρυβα, συντάχθηκαν στην προσπάθειά μου και πίστεψαν ότι θα μπορέσω να αλλάξω κάτι. Όπως έλεγα και κατ’ ιδίαν, οι προσωπικές σχέσεις και οι γνωριμίες είναι αυτές που μένουν. Είναι το μεγαλύτερο κέρδος που αποκόμισα!
Όμως, η εμπειρία μου στις εκλογές με οδηγεί στην παρακάτω διαπίστωση. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, την Ημαθία του 2012, εάν δεν τάξεις… εάν δεν υποσχεθείς… εάν δεν κάνεις υπόγειες συνεργασίες… σταυρούς δεν μαζεύεις!
Ευτυχώς, δεν το έπραξα, ούτε πρόκειται να το κάνω στο μέλλον! Δεν ταιριάζει με το ήθος μου, δεν αρμόζει στις ιδέες μου περί πολιτικής.
Από ‘δω και πέρα, επιστρέφω στη δουλειά μου, γιατί – όπως όλοι μας έτσι κι εγώ – πρέπει να συνεχίσω τη μάχη της επιβίωσης.
Ούτε βολεμένος είμαι, ούτε κρατικοδίαιτος και έτσι σκοπεύω να παραμείνω για να μπορέσω στο μέλλον – πρώτα ο Θεός – να εκφράσω όλους εμάς που επιζητούμε την ανανέωση, εκφράζουμε τις νέες, υγιείς δυνάμεις και θα παλέψουμε να δώσουμε μια νέα πνοή στον τόπο μας!»
epea pteroenta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *