ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΓΚΑΣ;

Μετά την δημοσιοποίηση στην δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας από πλευράς του δημάρχου Αλεξάνδρειας πως αναμένεται η απόφαση της προσωρινής παύσης καθηκόντων του Φώτη Δημητριάδη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το ερώτημα που τίθεται δεν είναι άλλο από το ποιος θα αναλάβει τη θέση του. Τα επικρατέστερα ονόματα που κυκλοφορούσαν στην πιάτσα ήταν αυτά του αντιδημάρχου Νίκου Γκαβαρδίνα και του……
πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Γιάννη Γκιουρτζή. Ωστόσο πληροφορία που δεχτήκαμε πριν από λίγο μας ανέφερε πως την θέση του δημάρχου κατά την απουσία του, σύμφωνα με απόφαση που υπάρχει, θα αναλάβει για το διάστημα της απουσίας του Φώτη Δημητριάδη ο αντιδήμαρχος Σάκης Κούγκας. Η ίδια πηγή μας πληροφόρησε πως για να αλλάξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. 
Ευχή βέβαια είναι οι 20 μέρες απουσίας του δημάρχου να είναι πραγματικά 20 και να μην γίνει κάτι αντίστοιχο με την υπόθεση Ψωμιάδη που ξεκίνησε με 20 μέρες και γνωρίζουμε όλοι που κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *