ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ

Αν περίσσεψαν ζυμαρικά μην τα πετάς! Δες πως μπορείς με μικρές παραλλαγές να φτιάξεις απολαυστικά γεύματα. Δες μερικές από τις επιλογές που συγκεντρώσαμε, ψάξε μέσω της αναζήτησης του womenonly τις συνταγές που ταιριάζουν καλύτερα στα γούστα σου και καλή όρεξη!
Τι να κάνεις με τα μακαρόνια που περίσσεψαν;
– Κάνε τα σαλάτα: Μπορείς να φτιάξεις μια…..
γευστική σαλάτα ζυμαρικών. Αναμειγνύει φρέσκα λαχανικά, τυρί, αλλαντικά και λίγη μαγιονέζα. Εναλλακτικά, βάζεις πιπεριές Φλωρίνης, κάππαρη, πίκλες, υποκατάστατο μαγιονέζας με γιαούρτι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και έχεις ένα γευστικότατο πικάντικο γεύμα.
– Ζυμαρικά φούρνου: Ποιος είπε πως τα χθεσινά μακαρόνια δεν μπορούν να ξαναμαγειρευτούν; Ψήσε τα στο φούρνο με τυράκι ή σάλτσα τυριού και θα έχεις ένα αρκετά γευστικό αποτέλεσμα.
-Φτιάξε σάλτσα για μακαρονάδα: Μπορείς να φτιάξεις σάλτσα με φρέσκια ντομάτα και τόνο ή κοτόπουλο και να φας μια ωραιότατη μακαρονάδα.
– Βάλε τα σε ομελέτα: Εκτός απο τις πατατούλες και τα μακαρόνια ταιριάζουν στην ομελέτα! Πρόσθεσε τα υλικά της αρεσκείας σου όπως π.χ. τυρί, ντομάτα ή ότι άλλο και φτιάξε ομελέτα με μακαρόνια!
– Φτιάξε μακαρονόπιτα!

womenonly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *