ΤΟΠΙΚΑ posted by

“ΘΕΛΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”!

Περιμένει πως και πως το ματς της πρεμιέρας του Euro 2012 την επόμενη Παρασκευή (8/6) με την Ελλάδα ο Πολωνός πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, Γιακούμπ Βαβρίζνιακ δηλώνοντας πως διψά για εκδίκηση!
«Θέλω να πάρω εκδίκηση από τους Ελληνες». Αυτή τη δήλωση έκανε σε συνέντευξη του στην πολωνική εφημερίδα, «Super Express» ο Βαβρίζνιακ. Ο λόγος; Η απάντηση βρίσκεται στο προ τριετίας περιστατικό……

ντοπαρίσματος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεωρεί πως έπεσε θύμα πλεκτάνης και πως ο Παναθηναϊκός τον άφησε εκτεθειμένο.
Για όσους ενδεχομένως το αγνοούν… Ηταν 5 Απριλίου του 2009 και δη μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη για το πρωτάθλημα, όταν ο παίκτης πιάστηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ έχοντας κάνει χρήση σκευάσματος με λιποδιαλύτες, το οποίο ειχε προμηθευτεί από την Εθνική Πολωνίας, αλλά εμπεριείχε απαγορευμένη διεργετική ουσία. Όμως δεν ήταν η μοναδική φορά που ο παίκτης είχε πιαστεί ντοπέ, διότι εν συνεχεία είχε προκύψει από ελέγχους πως στη διάρκεια του αγώνα της 21ης Φεβρουαρίου με τον Πανιώνιο και σ΄ αυτόν της 22ας Μαρτίου με τον Αστέρα Τρίπολης υπήρχαν αντικανονικά αποτελέσματα στα δείγματα του ποδοσφαιριστή.
Ετσι με δεδομένα τα όσα έχουν προηγηθεί στην πορεία του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ο Πολωνός μπακ θεωρεί εαυτόν θιγμένο και αδικημένο και δηλώνει αποφασισμένος να εκδικηθεί…
«Θα είχα τρελαθεί, αν μετρούσα τις ώρες μέχρι την πρεμιέρα του Euro με την Ελλάδα, ωστόσο θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι έχω ξεχάσει τι μου είχε συμβεί στην Ελλάδα, είναι, λοιπόν, γεγονός πως βλέπω αυτό το ματς ως ευκαιρία μία μικρής εκδίκησης από τους Ελληνες», δήλωσε αρχικά ο Γιακούμπ Βαβρίζνιακ και συνέχισε με προκλητικές δηλώσεις.
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να παίξω σ’ αυτό το ματς και να βοηθήσω τη χώρα μου να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro και εν συνεχεία για να δείξω ή καλύτερα να πω στους Ελληνες πως «κύριοι, είμαι εδώ, δεν σκοτώσατε την αθλητική μου ζωή». Και το τελευταίο το είπε, διότι μετά τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο Βαβρίζνιακ έμεινε έξι μήνες εκτός γηπέδων.
sentragoal

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *