ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 680 ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στο αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού να εξαιρεθεί η πρόσληψη 590 εποχικών Φυλάκων Νυχτοφυλάκων από το γενικότερο πάγωμα που επικρατεί κατά την προεκλογική περίοδο.
Σημειώνεται πως το υπουργείο Οικονομικών έχει εγκρίνει εδώ και τρεις μήνες την πρόσληψη 590 εποχικών Φυλάκων Νυχτοφυλάκων και 90 Καθαριστριών σε…..

54 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όλης της χώρας.
Ωστόσο, η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος πάγωσε τη διαδικασία έκδοσης της προκήρυξης που αφορούσε πεντάμηνη απασχόληση, ενώ ανάγκασε τα μουσεία να λειτουργούν ακόμη με χειμερινό ωράριο παρά την τουριστική σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 680 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού θα προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ (συμβάσεις ΣΟΧ) από τον εκάστοτε φορέα.
Οι υποψήφιοι Φύλακες θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο ειδικότητας Φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου A’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κ.λπ.
Επίσης πρέπει να έχουν καλή γνώση της αγγλικής, ή γαλλικής, ή γερμανικής, ή ιταλικής, ή ισπανικής, ή ρωσικής γλώσσας, κάτι που δεν απαιτείται για τους Νυχτοφύλακες.
dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *