ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΒΑΡΒΑΡΑ

Οι αναμετρήσεις των μπαράζ της ομάδας του Μακροχωρίου αποτελούν το τελευταίο επίσημο ποδοσφαιρικό γεγονός του νομού μας για αυτήν την σαιζόν. Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από φιλάθλους όλου του νομού και συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην πόλη μας από την οποία αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι παρακολουθούν από κοντά τις αναμετρήσεις. Δείτε παραλειπόμενα και δηλώσεις από την σημερινή αναμέτρηση του Μακροχωρίου και της Βαρβάρας Χαλκιδικής: 


  • Στον πρόεδρο του Μακροχωρίου Διονύση Βούλγαρη αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε ο Τσακαλίδης με το οποίοι η ομάδα του προηγήθηκε στο σκορ της Βαρβάρας. 
  • Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην κερκίδα του γηπέδου για να στηρίξει την προσπάθεια του Μακροχωρίου σε ένα κρίσιμο παιχνίδι των μπαράζ. 
  • Η μη τήρηση του fair play σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα προκάλεσε την έκρηξη και τα ειρωνικά σχόλια των φιλοξενούμενων. Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή και οι ποδοσφαιριστές της Βαρβάρας επιτέθηκαν φραστικά στο διαιτητικό τρίο αλλά και στους γηπεδούχους. Οι φασαρίες κράτησαν αρκετά. Στην λεκτική επίθεση συμπεριλήφθηκε και μερίδα δημοσιογράφων που κατέγραφε το συμβάν. 
  • Προσπαθήσαμε να πάρουμε δηλώσεις από τον προπονητή της Βαρβάρας όπως είχαμε κάνει και στον πρώτο γύρο, αλλά ο κ. Κώτας ήταν εκτός εαυτού και ενώ του το ζητήσαμε τουλάχιστον τρεις φορές, δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. 
  • Ένα κουβάρι οι ποδοσφαιριστές του Μακροχωρίου πανηγύρισαν έξαλλα το 2-1 το οποίο σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 
  • Για ακόμα μία αγωνιστική πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου της Ημαθίας βρέθηκαν σε αγώνα του Μακροχωρίου για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Κερλίδη για την άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *