ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Άνω κάτω είναι η Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας μετά το πρωινό επεισόδιο που συνέβη στην Αλεξάνδρεια ανάμεσα στο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και κουμπάρο του Αντώνη Σαμαρά Κώστα Ζιώγα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάββα Ακριτίδη.
Ο Κώστας Ζιώγας ήταν καλεσμένος σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια στην οποία οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους Τάσο Καμπάνη και Χάρη Καφτεράνη σχετικά με την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στον νομό μας. 
Ο κ. Ζιώγας χαρακτήρισε την επίσκεψη αποτυχημένη και ανέφερε πως αυτό οφείλεται στην κακή οργάνωση από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάββα Ακριτίδη τον οποίον επίσης χαρακτήρισε αποτυχημένο. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ βρισκόταν στην πόλη της Αλεξάνδρειας με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο πλαίσιο των επισκέψεων που κάνουν σε όλον τον νομό έχοντας στο σημερινό πρόγραμμα το παζάρι της……

Αλεξάνδρειας. Ο κ. Ακριτίδης ενημερώθηκε για το γεγονός και τους χαρακτηρισμούς του κ. Ζιώγα και ενώ βρισκόταν στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στα καφέ της πόλης μας, τον συνάντησε τυχαία να πίνει καφέ με τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Χαλκίδη. Ο Σάββας Ακριτίδης κατευθύνθηκε προς το μέρος του Κώστα Ζιώγα και σε έντονο ύφος ζήτησε να μάθει τον λόγο των χαρακτηρισμών. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στον κ. Ζιώγα “Εσυ δεν είσαι Νέα Δημοκρατία” για να έρθει η απάντηση του δεύτερου “Πάντως εγώ δεν έχω σπάσει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας”. Η λογομαχία παραλίγο να ξεφύγει παραπέρα αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων τα πνεύματα ηρέμησαν. Το επεισόδιο έγινε μπροστά σε αρκετό κόσμο που παρακολουθούσε άναυδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *