ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΟΧΤΩ (8) ΜΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ!

Οκτώ μικρά μυστικά για… μεγάλα μεγέθη! Ήρθε και το καλοκαίρι ε…;
Είτε αποκαλείς τον εαυτό σου παχουλόκομψο, βαρυκόκαλο, γεματούλη κι άλλες τέτοιες ωραιότητες, η αλήθεια είναι μία: θες να δείχνεις ωραίος όπως και να ‘χει! Κι αν δεν έχεις πρόσβαση σε απόρρητη στρατιωτική τεχνολογία, μην περιμένεις θαύματα…Τα ρούχα βλέπεις δεν μπορούν να σε κάνουν αδύνατο, μπορούν όμως να….

σε κάνουν να φαίνεσαι αδύνατος! Που είναι άλλωστε και το ζητούμενο. Αντί λοιπόν να ξεθεωθείς στη δίαιτα του ζαρζαβατικού, ιδού μερικά tips για να γίνει το ταχυδακτυλουργικό στη στιγμή.. 
1.Διάλεξε τα σχέδια με σοφία. Οι κάθετες ρίγες δημιουργούν το εφέ να φαίνεσαι ψηλότερος, άρα και πιο αδύνατος. Θέλει ωστόσο προσοχή στο μήκος. Οι οριζόντιες ρίγες κάνουν το ακριβώς αντίθετο, άρα τις αποφεύγεις οπωσδήποτε. Αποφεύγεις επίσης ρούχα με μεγάλες στάμπες ή σχέδια. Έχουν την τάση να προσδίδουν στους κατόχους τους βάρος, κάτι που φαντάζομαι δεν θες…
2. Πήγαινε για το μέγεθος που σου ταιριάζει.Ακόμα κι αν είναι το XXXL! Το να προσπαθείς να στριμώξεις το σώμα σου σε μικρότερα μεγέθη δεν εξασφαλίζει ικανοποιητικά αποτελέσματα, τουναντίον. Και το αντίστροφο ωστόσο είναι λάθος: μην προσπαθείς να κρύψεις τα κιλά σου μέσα σε μεγαλύτερα ρούχα, γιατί δεν πετυχαίνεις τίποτα. Η ιδανική λύση είναι να βρεις το νούμερό σου, να το αποδεχθείς και να το φορέσεις. Ο καλοντυμένος χοντρούλης είναι πολύ καλύτερος από τον παχουλόκομψο με το μπλουζάκι-τέντα!
3. Εφάρμοσε αντιπερισπασμούς. Πουκάμισα με μεγάλο κολάρο και μπλούζες με λαιμόκοψη V (διακριτική λαιμόκοψη, όχι από αυτές που φτάνουν στον αφαλό!) αποσπούν την προσοχή από τα επίμαχα σημεία και κάνουν τον κορμό σου να φαίνεται ψηλότερος.
4. Φόρα σακάκια με δυο κουμπιά. Κι αυτό γιατί τα blazer αυτά κάνουν το σώμα να φαίνεται ψηλότερο. Είναι ιδανικά για την περίπτωσή σου. Και βέβαια τα σακάκια με ένα ή τρία κουμπιά καλό είναι να τα αποφεύγεις, γιατί τα μεν πρώτα παραείναι προχωρημένα στιλιστικά, τα δε δεύτερα κάθονται καλά σε ψηλούς και λεπτούς άντρες.
5. Αύξησε το μήκος των πουκαμίσων και των τζάκετ σου. Τα κοντά (και εφαρμοστά) πουκάμισα είναι εξαιρετικά, είναι όμως για αδύνατους άντρες. Στον παχουλούλη θα λειτουργήσουν αντίστροφα, κάνοντας το σώμα του να δείχνει κοντόχοντρο, για να μη μιλήσουμε για την περίπτωση να φανεί η κοιλιά του από κάτω! Πήγαινε λοιπόν για πιο μακριά πουκάμισα και σακάκια, που και τον κίνδυνο αυτό αποσοβούν και τη φιγούρα σου επιμηκύνουν.
6. Μείνε μακριά από ογκώδη υφάσματα. Κι αυτό γιατί όσο πιο λείο και λεπτό είναι το ύφασμα, τόσο πιο λεπτός θα δείχνεις κι εσύ μέσα του. Ο όγκος του υφάσματος είναι εχθρός σου. Μια κασμιρένια πλεκτή ζακέτα, για παράδειγμα, είναι ιδανική για τα κιλά σου γιατί δεν προσθέτει καθόλου όγκο.
7. Απόφυγε τα ανοιχτά χρώματα. Τα ανοιχτά χρώματα αντανακλούν περισσότερο κάνοντας τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και ευρύτερα. Γι’ αυτό και το μαύρο, όπως θα έχεις σίγουρα ακούσει, λεπταίνει…
8. Φόρα «σκέτα» παντελόνια. Ξέχνα δηλαδή πιέτες και φιοριτούρες. Τα απλά παντελόνια μπορείς άλλωστε να τα βάλεις και ψηλότερα στη μέση σου, ενεργοποιώντας το εφέ των ψηλότερων ποδιών. Και η ψευδαίσθηση του ύψους είναι φίλη σου!
tnsite

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *