ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ

Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 η Ημαθία θα εκπροσωπηθεί από 4 ομάδες στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Λευκάδια και Μακροχώρι καλούνται να δείξουν τις αγωνιστικές τους δυνατότητες σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με λιγότερους ομίλους και συμμετοχή ομάδων από μακρινούς νομούς. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο στις ομάδες μας: 



Στάσιμη είναι η κατάσταση στην ομάδα της Αλεξάνδρειας. Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τι ακριβώς θα συμβεί την επόμενη χρονιά αφού δεν κινείται φύλλο. Άγνωστες οι προθέσεις της νυν διοίκησης και του προπονητικού τιμ καθώς φαίνεται πως άπαντες βρίσκονται σε διακοπές και κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη χρονιά. Η Αλεξάνδρεια είναι η μοναδική από τις 4 ομάδες του νομού που υπάρχει αυτή η στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα. 
Στη Νάουσα προετοιμάζονται για την Γενική Συνέλευση στην οποία θα υπάρξει η δημιουργία διοικητικού σχήματος το οποίο θα ηγηθεί της ομάδας την επόμενη σαιζόν. Αρνητική εξέλιξη η απομάκρυνση από την ενεργή ενασχόληση με την ομάδα του Φώτη Φανιάδη (φώτο) για πολλά χρόνια προέδρου της ομάδας και ενός εκ των βασικών οικονομικών παραγόντων της. 

Στα Λευκάδια έχει γίνει  αλλαγή σε διοικητικό επίπεδο και έχει γίνει αλλαγή και στον πάγκο της ομάδας. Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από: 
Πρόεδρος Καλαϊτζίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Αμανατίδης Νικόλαος
Γραμματέας Ανδρεανίδης Πέτρος
Γενικός Αρχηγός Αμανατίδης Αλέξανδρος
Ταμίας Ορδουλίδης Ιωάννης
Έφ. Ποδοσφαίρου Λυκίδης Αναστάσιος
Εφ. Αθλοπαιδιών Ράλλης Εμαννουήλ
Μέλη Καλαϊτζίδης Γεώργιος, Γκότσης Γεώργιος, Σεμερτζίδης Αλέξανδρος, Τσιμενίδης Κων/νος, Φουδούλης Αντώνιος
Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του προπονητή Τυριακίδη Γεώργιου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος το Μακροχώρι που επέστρεψε στα σαλόνια της Δ’ Εθνικής ανανέωσε την συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη και πλέον διοίκηση και προπονητικό τιμ βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας της επόμενης σαιζόν σε επίπεδο μεταγραφών και οργάνωσης της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *