ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΑΓΙΚΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάγεψε με την εμφάνισή του χτες το βράδυ στη Βέροια ο Γιάννης Χαρούλης που βρέθηκε στην πρωτεύουσα του νομού μας στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Εύηχη Πόλη”. Οι περίπου 2.500 άνθρωποι που βρέθηκαν στο Φράγμα απόλαυσαν μία υπέροχη συναυλία από έναν καλλιτέχνη αν μη τι άλλο αληθινό. Ο Γιάννης Χαρούλης βρέθηκε στη σκηνή για…..

πάνω από 3 ώρες ερμηνεύοντας νέες και παλιές επιτυχίες του. Χαμογελαστός, απλός και γνήσιος κέρδισε από την πρώτη στιγμή το κοινό με την μαγική χροιά της φωνής του. Στο τέλος αφού ξαναβγήκε 3 φορές στη σκηνή χωρίς να θέλει να χαλάσει το χατήρι στο κοινό, μίλησε, φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αυτόγραφα στον κόσμο με το ίδιο χαμόγελο που ξεκίνησε την συναυλία. 
O πρόεδρος της ΚΕΠΑ Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης
με τον Γιάννη Χαρούλη

Πρόκειται για ακόμα μία τεράστια επιτυχία στον τομέα του πολιτισμού από την πλευρά της ΚΕΠΑ Βέροιας και του προέδρου της Γιώργου Μιχαηλίδη που έφεραν έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη με ελεύθερη είσοδο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στον κόσμο. Ο Γιώργος Μιχαηλίδης αποδεικνύει περίτρανα πως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ΚΕΠΑ έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου στον τομέα του πολιτισμού και βλέποντας ακόμα και μόνο το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της Βέροιας είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς που αναφερόμαστε. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *