ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΔΥΝΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Με αρκετή εμπειρία στα αθλητικά δρώμενα κυρίως εκτός του νομού μας, ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος (φώτο) έχει μπει δυναμικά και στο αθλητικό ρεπορτάζ πλέον και της Ημαθίας. Συνεργάτης του Ράδιο Αλεξάνδρεια αλλά και πολλών αθλητικών εφημερίδων και sites συνεχίζει το ρεπορτάζ και τώρα την καλοκαιρινή περίοδο που το αθλητικό κομμάτι στα περισσότερα μέσα βρίσκεται σε διακοπές λόγω της αγωνιστικής απραξίας των ομάδων. Διαβάστε τα τελευταία ρεπορτάζ του Αργύρη: 
Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Χρήστο Ζαρογιάννη ο ποδοσφαιριστής διέψευσε τα ρεπορτάζ που τελευταία τον θέλουν στην ομάδα του Μακροχωρίου, δεν μίλησε ποτέ με κανέναν από το Μακροχώρι, ίσα-ίσα θέλει να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο (φέτος ανήκε στον Εθνικό Αστέρα, όμως έκανε προσφυγή για τα δεδουλευμένα) και μας εκμυστηρεύτηκε ότι μιλάει με τη Δόξα Δράμας και μάλιστα είναι κοντά στο να συμφωνήσει.


Σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή των Λευκαδίων Αντώνη Ηλιάδη μάθαμε ότι την Πέμπτη ήρθε σε επαφή με τον Κούλη Ιωσηφίδη του ΠΑΟΚ και ότι είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ενημερώθηκε ήδη ο Ζήσης Βρύζας και μάλιστα ο παίκτης δοκιμάστηκε υπό την καθοδήγηση του Κολομπούρδα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σήμερα λογικά θα οριστικοποιηθεί το ζήτημα, ο ίδιος λέει ότι ο άνθρωπος που μεσολαβεί το θεωρεί σίγουρο. 

Όσων αφορά την ομάδα του Μακροχωρίου το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Διονύσης Βούλγαρης εμφανίζεται επιφυλακτικός να πάρει αποφάσεις για την επόμενη σαιζον και πιθανώς να περιμένει κάποιον “συμπαίκτη”.
Από την άλλη πιστεύουμε ότι επειδή υπάρχει τρομερή πίεση από τις ομάδες της Κρήτης της Δ’ Εθνικής να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση της κατηγορίας λόγω του ότι (και με το δίκιο τους) επιβαρύνονται με τρομερά έξοδα για τις μετακινήσεις. Ίσως να έχει στο μυαλό του και αυτό, καθώς με την ισχύουσα αναδιάρθρωση ο όμιλος συγχωνεύεται με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και εκεί νομίζουμε χρειάζεται ακόμα πιο μεγάλο μπάτζετ να αντέξεις, πόσο μάλλον να κάνεις πρωταθλητισμό. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *