ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΝΕΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, όπως θα ανακοινώσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 11 το πρωί της Τετάρτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Παρά τις όποιες κόντρες είχαν οι δύο πολιτικοί άντρες με αφορμή την πιο ενεργή συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση Σαμαρά, τελικά ο κ. Χρυσοχοΐδης αποδέχθηκε την πρόταση, σε αντίθεση με τον κ. Λοβέρδο.
Γιατί αρχικώς σύμφωνα με πληροφορίες για τον……

ρόλο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου είχε προταθεί στον κ. Λοβέρδο, αλλά ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε όχι μία φορά, αλλά δύο φορές, κάτι που δείχνει ότι οι σχέσεις τους το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν.
Ποιοι αναλαμβάνουν στο ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr ο Γιάννης Μανιάτης προορίζεται για Γραμματέας της ΚΟ, επιλογή που θεωρείται ιδιαίτερα θετική, με πρόσωπο της νέας γενιάς βουλευτών, που μάλιστα δεν παραπέμπει στον στενό «βενιζελικό» πυρήνα.
Για τη θέση του Β΄ κοινοβουλευτικού εκπροσώπου φαβορί είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ για τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ ακούγεται το όνομα του Βασίλη Γερανίδη, χωρίς όμως να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.
Πληροφορίες αναφέρουν πως για τη θέση του γραμματέα του κόμματος θα προταθεί ο κ. Κουκουλόπουλος, ενώ εκτός απροόπτου ο Λεωνίδας Γρηγοράκος από την Λακωνία αναμένεται να προταθεί για αντιπρόεδρος της Βουλής.
lay-out.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *