ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Θράκης, ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο και μικρή πτώση της……

θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα αυξηθούν, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 29. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. 
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
meteo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *