ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καιρός: Μέχρι 30 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα

kairos 15
Εξασθένηση της αστάθειας με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Αιγαίο και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλία, της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη λόγω της αυξημένης υγρασίας 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 32 στα…..

υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. 
Τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στην Αττική. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. 
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και μετά το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι.
meteo
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *