ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Μέσα στην κρίση ο Ρέμος γέμισε κέντρο στη Θεσσαλονίκη και τον “επνιξαν” στα λουλούδια! (βίντεο)

Μέσα στην κρίση ο Ρέμος γέμισε κέντρο στη Θεσσαλονίκη και τον “επνιξαν” στα λουλούδια! (βίντεο)
remos1Ένας πολύ καλός φίλος και αναγνώστης του Αλεξάνδρεια-Γιδάς βρέθηκε χτές στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται. Το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο όπως φαίνεται στο βίντεο με τους φίλους του Ρέμου να δημιουργούν ένα βουνό από δίσκους λουλουδιών μπροστά του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να στέκεται με δυσκολία στο σημείο της σκηνής όπου τραγουδούσε. Το σχόλιο του φίλου-αναγνώστη μας ήταν πως μία…

εικόνα από χτες έπρεπε να σταλεί στην κ. Μέρκελ για να πάθει απανωτά εγκεφαλικά! Στο βίντεο θα δείτε πως ξεκινάει το πρόγραμμα και πως διαμορφώνεται η κατάσταση μπροστά στον Αντώνη Ρέμο στη συνέχεια με το βουνό από δίσκους.
remos2Στην πρεμιέρα βρέθηκαν ο κολλητός φίλος του τραγουδιστή Κώστας Πηλαδάκης, ο Βασίλης Καρράς (που ερμήνευσε το “Άστην να λέει” και την “Πριγκιπέσσα”), ο Κ. Τσακίρης, ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρίας με πατατακια, ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος που έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες του Ρέμου και πολλοί ακόμα φίλοι του ερμηνευτή από όλη την Ελλάδα. Δείτε το βίντεο: 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *