ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στο Κλειδί

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στο Κλειδί
maska

Πλήθος αστυνομικών δυνάμεων βρέθηκε χτες στο Κλειδί μετά το συμβάν των πυροβολισμών χτες το απόγευμα.  Η κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ήταν άμεση. Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στα Μάλγαρα από αστυνομικούς και με το που αντιλήφθηκαν πως παρακολουθούνται εγκατέλειψαν το δίκυκλο και τράπηκαν σε φυγή και προς το παρόν δεν…

 

έχουν εντοπιστεί. Ο ένας εκ των δύο δραστών αναγνωρίστηκε και πρόκειται για Αλβανό 22 ετών που είναι γνωστός στους κατοίκους Κλειδίου και την τοπική κοινωνία. Η μαύρη κουκούλα που βρέθηκε πάνω στη μηχανή μαζί με 38 σφαίρες οδηγεί τις έρευνες σε συμπέρασμα πως οι δράστες είχαν στόχο να ληστέψουν το πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του επιχειρηματία από τον οποίον έγιναν αντιληπτοί και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του. Στον χώρο των πυροβολισμών βρέθηκαν συνολικά 23 κάλυκες και μία βολίδα. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και στη συνέχεια εγκατέλειψαν ανήκει σε ημεδαπή. 

Πάντως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών συνεχίζονται ενώ εκτός της ληστείας εξετάζονται από την Αστυνομία και άλλα ενδεχόμενα σενάρια για τα αίτια της χτεσινής επίθεσης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *