ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τα προβλήματα με το έργο ανάπλασης στην Αλεξάνδρεια

Τα προβλήματα με το έργο ανάπλασης στην Αλεξάνδρεια
anaplasiΟι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Αλεξάνδρειας για το έργο της ανάπλασης πολλές φορές φτάνουν στην υπερβολή αλλά στο σημερινό μας θέμα θεωρούμε πως έχουν απόλυτο δίκιο. Στην Γρ. Λαμπράκη πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησαν τα έργα της ανάπλασης με το σπάσιμο των παλιών πεζοδρομίων. Στη θέση τους με τις κατάλληλες εργασίες τοποθετήθηκε τσιμέντο με…

σκοπό από πάνω να περαστούν οι καινούριες πλάκες.
anaplasi2Όπως φαίνεται στην εικόνα ωστόσο ο πλαστικός σωλήνας που θα έπρεπε να βρίσκεται κάτω από το τσιμέντο και από εκεί να κατευθύνονται τα νερά των πολυκατοικιών στο αντίστοιχο φρεάτιο, βγήκε εκτός τσιμέντου και έσπασε. Τι σημαίνει αυτό; Εκ νέου σπάσιμο και εκ νέου πέρασμα. 
Μένοντας στο θέμα, δείτε δύο εικόνες παρακάτω από την Γρ. Λαμπράκη και την Θ. Σοφούλη. Προσέξτε τους κάδους οι οποίοι είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. Όπως χαρακτηριστικά βλέπετε από την αντίθετη πλευρά είναι παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα, από την πλευρά που μεγάλωσαν τα πεζοδρόμια, δεν υπάρχουν ειδικοί χώροι για τους κάδους. Να υποθέσουμε πως οι κάδοι θα βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο όπως συμβαίνει σήμερα; Ίδωμεν. 
anaplasi4 
anaplasi3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *