ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μεγάλη προσφορά της εταιρίας Χύτας Γεώργιος για όλους τους αναγνώστες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς

Η εταιρία Χύτας Γεώργιος με δραστηριότητα στην πόλη της Αλεξάνδρειας και στην γύρω περιοχή στο αντικείμενο των απεντομώσεων – μυοκτονιών προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του alexandreia-gidas.gr εκπτωτικό κουπόνι της τάξεως του 20%. 
chytas2
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! – Πλήρης επαγγελματική απεντομωση εσωτερικού χώρου! Απαλλαχθείτε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες (κατσαρίδες, μύγες,μυρμήγκια,κοριούς, σκώρο, τερμίτες, ακάρεα, κλπ) και προστατεύστε την υγεία της οικογένειας σας από αυτή τη σοβαρή πηγή μόλυνσης! 
Απαλλαχθείτε και προστατευθείτε από κάθε είδους ζωύφιο (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, σκώρο, τερμίτες, ακάρεα, κλπ) με τη βοήθεια των ειδικών! Η επαγγελματική απεντομωση είναι απαραίτητη για κάθε είδος εσωτερικού χώρου (σπίτι, γραφείο, αποθήκη). 
chytas3
Πληροφορίες για την εταιρία 
Η εταιρία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις για κατσαρίδες, ψιλές κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, σφήκες, μέλισσες, δροσόφιλα, λεπιδόπτερα, σκώρο, τερμίτες, ακάρεα, σαράκι, κοριούς, ψύλλους, κ.α. 
Τα ενοχλητικά έντομα όπως οι μύγες, οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, τα μυρμήγκια οι ψύλλοι, οι κοριοί κ.α. είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που ο σύγχρονος άνθρωπος καλείται να αντιμετωπίσει στον αγώνα του για τη βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής του.
Εκτός από την ενόχληση που τα έντομα αυτά προκαλούν στον άνθρωπο και στα παραγωγικά ζώα, με όλες τις δυσμενείς συνέπειες, είναι συνήθως και φορείς ασθενειών που σε αρκετές χώρες αποτελούν σοβαρή μάστιγα για την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων.
Έτσι η εταιρία μας είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για την εξουδετέρωση όλων αυτών των κινδύνων. 
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6972979280 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20%!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *