ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστης: Κυκλοφοριακό χάος στην Αλεξάνδρεια

Αναγνώστης: Κυκλοφοριακό χάος στην Αλεξάνδρεια
vetsopoulou 2Γειά σας
Έλειπα για πολλά χρόνια από την πόλη μας ( με αρκετά χρόνια παραμονής στο εξωτερικό ) και γύρισα πρόσφατα για μόνιμη εγκατάσταση. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι το να κυκλοφορήσεις στην κεντρική οδό Βετσοπούλου αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη εμπειρία. Τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, κυριολεκτικά όπου τον βολεύει τον καθένα ( βέβαια έχουν οι περισσότεροι τα alarm να αναβοσβήνουν όντας σίγουροι ότι…

έτσι ειναι νόμιμοι, αν είναι δυνατόν !!!! ). Χρήση του κινητού ενώ οδηγούν πηγαίνοντας με 20 αδιαφορώντας αν πίσω τους έχει σχηματιστεί ουρά αυτοκινήτων. Οι παραβιάσεις των Stop ίσως είναι αμελητέα παράβαση. Ισχύει διαφορετικός Κ.Ο.Κ. μήπως στην Αλεξάνδρεια ?? Εκείνο που μου είναι πραγματικά αδιανόητο είναι ότι κανείς οδηγός δεν αντιδράει, αλλά περιμένουν υπομονετικά να αδειάσει το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να προσπεράσουν τα τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα ( γιατί συναντάς πολλά καθ’ όλο το μήκος της Βετσοπούλου ).
Το έγκλημα όμως, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι ότι δεν υπάρχει καμμία παρέμβαση από κάποια αρμόδια Αρχή. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει Δημοτική Αστυνομία στην Αλεξάνδρεια. Ρώτησα και με πληροφόρησαν ότι υπάρχει. Δεν τους πιστεύω όμως γιατί εγώ δεν είδα πουθενά κανέναν με τα διακριτικά της Δημοτικής Αστυνομίας.
Αν κάτι από αυτά που γράφω είναι παράλογο, παρακαλώ αγνοήστε αυτό μου το μήνυμα.
Αν αντίθετα κάποιος πιστεύει ότι αξίζει στους συνδημότες της Αλεξάνδρειας μια ποιοτικότερη ζωή     ( τα κάθετα στενά στην Βετσοπούλου είναι συνήθως άδεια και μην ξεχνάμε ότι λίγο περπάτημα κάνει καλό στην υγεία μας ) άς ενώσει την φωνή του μήπως και κάτι αλλάξει προς το καλύτερο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Αναγνώστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *