ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τι είναι η Απεντόμωση και Μυοκτονία σε ένα σπίτι; Έκπτωση για τους αναγνώστες μας!

chytas3Η παρουσία των εντόμων εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον καιρό και το κλίμα. Σε γενικές γραμμές τα πιο προσαρμοστικά από αυτά, οι κατσαρίδες για παράδειγμα και οι σκόροι, έχουν σταθερή παρουσία όλο το χρόνο, παρ’ όλα αυτά μπορεί να είναι αρκετά αδρανή κατά τους χειμερινούς μήνες (Νοέμβριο-Φεβρουάριο). Από την…

άλλη πλευρά, τα ιπτάμενα έντομα (κυρίως μύγες και κουνούπια) κυκλοφορούν συνήθως την άνοιξη και το χειμώνα, παραμένουν στο προσκήνιο σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό όταν το φθινόπωρο είναι ζεστό και το χειμώνα εξαφανίζονται σχεδόν τελείως.
Πολλά έντομα έλκονται, τρέφονται ή χρησιμοποιούν για να αναπτυχθούν αποφάγια, οργανικές ύλες σε σήψη ή περιττώματα. Έτσι, αν και όλα αυτά δεν είναι υπεύθυνα για την παρουσία εντόμων, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να εγκατασταθούν και ευνοούν την αύξηση του πληθυσμού τους. Επομένως, κρατώντας το σπίτι σας καθαρό κρατάτε και τα έντομα υπό έλεγχο.
Όλα μας τα εντομοαπωθητικά καλύπτουν πλήρως τις νομικές προδιαγραφές που ισχύουν. Παρ’ όλα αυτά διαθέτουμε επίσης μία σειρά προϊόντων, σχεδιασμένων ειδικά για την αποφυγή όσο το δυνατόν περισσότερων αλλεργικών αντιδράσεων στους ανθρώπους που έχουν ευαισθησία. Για παράδειγμα, τα προϊόντα αυτά είναι άοσμα, αφού τα αρώματα είναι αυτά που προκαλούν τις περισσότερες αλλεργικές αντιδράσεις. Αν όμως υποφέρετε από αλλεργίες ή έχετε αμφιβολίες πάνω στο ζήτημα, σας συστήνουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Όλα μας τα εντομοαπωθητικά διαθέτουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και είναι κατάλληλα για οικιακή χρήση. 
Όλα μας τα εντομοαπωθητικά έχουν σχεδιαστεί και εγκριθεί για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν και άνθρωποι. Για να αποφύγετε την ανώφελη υπερέκθεση θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις συμβουλές του επιστημονικού συμβούλου – Γεωπόνου που σας επισκέπτεται. Μ’ αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουροι ότι δεν εκτίθεστε σε κάποιον κίνδυνο.
Η καταπολέμηση του απεχθέστερου ίσως εντόμου, της κατσαρίδας, αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία, καθώς τα παμφάγα αυτά έντομα μεταφέρουν ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών (ιούς, μύκητες, πρωτόζωα κ.ά.), οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις έως γαστρορραγίες, και από απλές αλλεργίες έως αλλεργικό άσθμα. 
Το γεγονός ότι οποιοσδήποτε χώρος (σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια κ.λπ.) όσο καθαρός κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας, αποδεικνύει τη σημαντικότητα της τακτικής απεντόμωσης των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε. 
Μέσω της συνεχούς παγκόσμιας επιστημονικής έρευνας, έχουν δημιουργηθεί κατσαριδοκτόνες μέθοδοι και οικολογικά σκευάσματα, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, τα θερμόαιμα και το περιβάλλον. 
Στις κατσαριδοκτονίες εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με ψεκαστήρες προπιέσεως, τοποθέτηση ειδικών κατσαριδοκτόνων gel, ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την καταπολέμηση της ψιλής ξανθιάς κατσαρίδας (Blattella Germanica), τοποθέτηση μη το ξικών παγίδων με ειδικά τροφοελκυστικά. 
Κατσαρίδες Μεγάλες (των φρεάτιων και φτερωτές εξωτερικού χώρου) 
Μονοκατοικία, Διαμέρισμα ή Επαγγελματικός χώρος ανεξάρτητος σαν μονοκατοικία 
Ο τεχνικός, θα ψεκάσει κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνια, σιφώνια, εσωτερικά περιμετρικά του χώρου και σε όποιους άλλους χώρους κρίνει απαραίτητο. Θα ψεκάσει επίσης έξω περιμετρικά του κτιρίου και του κήπου (εφόσον υπάρχει) και οπωσδήποτε τα φρεάτια όπου βρίσκονται και οι εστίες των κατσαρίδων 
Δυστυχώς, όταν γίνεται ψεκασμός μεμονωμένα σε ένα διαμέρισμα, το πρόβλημα μπορεί να μην λυθεί. Και αυτό γιατί οι κατσαρίδες έρχονται από τα φρεάτια, που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους. Έτσι λοιπόν, πρέπει οπωσδήποτε να ψεκαστούν τα φρεάτια και σε κάθε διαμέρισμα τα σιφώνια. 
Θα πρέπει να ενημερώσετε την πολυκατοικία σας κι εφόσον συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι ένοικοι, να κάνετε μια γενική απεντόμωση για κατσαρίδες στους κοινόχρηστους χώρους και όποιος επιθυμεί στο διαμέρισμά του που περιλαμβάνει ψεκασμό σε κουζίνα, μπάνιο, σιφώνια, μπαλκόνια. Αυτό σας συμφέρει καλύτερα, γιατί πρώτον, θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και δεύτερον, το κόστος θα σας έρθει πιο οικονομικά. 
 
Ψιλό Κατσαριδάκι-Γερμανική Κατσαρίδα 
Μονοκατοικία – Διαμέρισμα – Επαγγελματικοί Χώροι 
Ο τεχνικός θα τοποθετήσει gel σε κουζίνα και μπάνιο και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο ή δωμάτιο έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα (π.χ. στο εσωτερικό των ντουλαπιών χωρίς να απομακρυνθούν τα τρόφιμα, σε κάποια ρωγμή, σε αποθήκη κ.λπ.) και στους υπόλοιπους χώρους θα κάνει ψεκασμό. 
 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ π.χ ΜΥΓΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ κ.α ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
 
AΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
Η απεντόμωση και η μυοκτονία είναι από τις σημαντικότερες όψεις της υγιεινής στις βιομηχανίες, είτε πρόκειται για το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας είτε ακόμη και την διανομή τροφίμων και ποτών.
 
Δείτε την μεγάλη προσφορά για όλους τους αναγνώστες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς για την Απεντόμωση και Μυοκτονία ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *