ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καιρός: Στους 31 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Καιρός: Στους 31 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
kairos6Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες και διατήρηση των ενισχυμένων ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από…

18 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη θα φτάσουν στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
meteo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *