ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΕΓΑΛΗ προσφορά του Αλεξάνδρεια-Γιδάς στους αναγνώστες μας!

ΜΕΓΑΛΗ προσφορά του Αλεξάνδρεια-Γιδάς στους αναγνώστες μας!
ypotrofiasiteΗ αγάπη σας για την δικτυακή μας πύλη, μας είναι γνωστή και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας. Από την επόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 εγκαινιάζουμε μια νέα δράση προσφοράς για τα παιδιά σας. Αντικείμενο της δράσης μας, είναι η παροχή ΔΩΡΕΑΝ υποτροφιών για σπουδές ετήσιας διάρκειας, σε μαθητές και μαθήτριες, που αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα λόγω της…

δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.
Στο πρόγραμμα εντάσσονται ιδιωτικά εκπαιδευτήρια – φροντιστήρια του Δήμου μας, προσφέροντας υποτροφίες αξίας χιλιάδων ευρώ, ενώ η προσπάθειά μας για συμμετοχή περισσότερων εκπαιδευτηρίων-φροντιστηρίων και υποτροφιών συνεχίζεται δυναμικά!
Δεδομένου ότι στη διάρκεια της πρώτης φάσης του προγράμματος, νέες υποτροφίες θα προστίθενται διαρκώς, προτείνεται στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν τακτικά την ιστοσελίδα μας, δίνοντας ταυτόχρονα προσοχή στις προθεσμίες που θέτει το κάθε εκπαιδευτήριο-φροντιστήριο για την υποβολή των αιτήσεων.
Τις επόμενες ημέρες θα σας δώσουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής του παιδιού σας, στο πρόγραμμα υποτροφιών της πύλης “Αλεξάνδρεια – Γιδάς”. Όλες οι υποτροφίες αφορούν ετήσια παρακολούθηση μαθημάτων χωρίς καμία επιβάρυνση ή άλλη υποχρέωση του μαθητή προς τον χορηγό της υποτροφίας. Για την αποφυγή θεμάτων που άπτονται “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα” δεν θα ζητηθούν οικονομικά ή άλλα στοιχεία των οικογενειών που θα αιτηθούν υποτροφία για τα παιδιά τους. Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν κατόπιν δημόσιας κλήρωσης, σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί.
Περισσότερες πληροφορίες για την κάθε υποτροφία και το χορηγό της θα σας ανακοινώνουμε καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *