ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας

Δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας
e23Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας στην προσπάθειά του να μειώσει τα πάγια έξοδα των συναδέλφων, αλλά και να τονώσει την αγοραστική δύναμη, θα προβεί στις εξής Δράσεις: 
 Τα κρούσματα κλοπών στα καταστήματα του Δήμου μας συνεχώς αυξάνονται και παρά τις συνεχείς παραινέσεις προς το…

Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας και τον Διοικητή αυτού για καλύτερη αστυνόμευση, λόγω έλλειψης προσωπικού, δεν κατέστη δυνατή. 
Έτσι ο Ε.Σ. για να προστατέψει τα μέλη του, ήρθε σε συμφωνία με την ιδιωτική αστυνομία << ΔΙΑΣ SECURITY >> για καθημερινή 8ωρη νυχτερινή αστυνόμευση (22:00 – 6:00 ). Το κόστος συμμετοχής στη συγκεκριμένη δράση ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5€ μηνιαίως (κανονική τιμή μεμονωμένης συνεργασίας 20€, δηλ. έκπτωση 75%). Το ποσό θα το καταβάλει ο κάθε συνάδελφος στον αρμόδιο υπάλληλο της εταιρίας, όπου θα περνά από το χώρο σας κάθε δίμηνο. Επίσης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές της εταιρίας προς τον Ε.Σ., σε συστήματα ασφαλείας. 
 
 Ο Ε.Σ. θέλοντας να μειώσει το κόστος τηλεπικοινωνίας των μελών του, ζήτησε και έλαβε προσφορές από τις εταιρίες του χώρου. Αφού ο Σύλλογος κατέληξε στην καλύτερη προσφορά (WIND), δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να έχουν μια πολύ καλή έκπτωση (από 20% έως 40% ανάλογα το πακέτο που θα διαλέξετε ), τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή τηλεφωνία. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να παίρνετε από το υποκ/μα WIND της πόλης μας, ή με μια επίσκεψη στο χώρο σας από τον υπεύθυνο της WIND (τηλ. 2333053140- κιν. 6938111115). 
 
 Το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων ήταν πάντα ένα σεβαστό ποσό στα συνολικά έξοδα των επιχειρήσεων. 
Ο Ε.Σ. ζήτησε και έλαβε προσφορές από τις μεταφορικές εταιρίες της περιοχής μας. Η προσφορά ισχύει για μεταφορές εμπορευμάτων μόνο από Αθήνα όπου είναι και το μεγαλύτερο κόστος. Και ενώ ένα δέμα διαστάσεων  40Χ60Χ40 στοιχίζει 4,50€, με την προσφορά στοιχίζει 3,10€ με το ΦΠΑ. Και για τα μεγάλα δέματα από 8€ σε 6,15€ με το ΦΠΑ. 
Μοναδική σας υποχρέωση για να συμμετέχετε στη συγκεκριμένη δράση, είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο σύλλογο και να ειδοποιήσετε τους προμηθευτές σας, η αποστολή των εμπορευμάτων να γίνεται με το πρακτορείο όπου μας έδωσε την καλύτερη προσφορά ( ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Trans- ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ- τηλ.238202424048 κιν.6972318569 ). 
 
 <<Ψωνίζω & Κερδίζω>> – Ιδιωτικό συμφωνητικό 
Για να συμμετέχει κάποιο μέλος σε οποιαδήποτε Δράση του συλλόγου, πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένο(στους οφειλέτες δίνεται και η δυνατότητα ρύθμισης). 
 
Όποιος συνάδελφος δεν είναι μέλος του συλλόγου, έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στον Ε.Σ. και να συμμετέχει σε όποια Δράση επιθυμεί. 
Για δηλώσεις συμμετοχής, αλλά και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του συλλόγου: τηλ.: 2333025746, ΔΕΥΤ. – ΠΑΡ. 9:00 – 13:00. 
Με εκτίμηση 
ΤΟ Δ.Σ.
 
Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Ρεπορτάζ από την χτεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας στη συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *