ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καιρός: Μέχρι 23 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αλεξάνδρεια

Καιρός: Μέχρι 23 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αλεξάνδρεια
kairos2bΑστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές και στα δυτικά, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στη…

Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό, τις πρωινές ώρες. 
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ορεινά και τις πρωινές ώρες και μέσα στην πόλη, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.
meteo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *