ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

47 Θέσεις στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

47 Θέσεις στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
wdeioΣτην πρόσληψη συνολικά 47 καθηγητών, ως καλλιτεχνικού διδακτικού προσωπικού για το πρώτο εξάμηνο της εκπαιδευτικής περιόδου 2012-2013, προχωρά το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Οι προσληφθέντες θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Συγκεκριμένα στο Ωδείο θα προσληφθούν…

καθηγητές βιολιού, βιόλας, βιολοντσέλου, κοντραμπάσου, φλάουτου, κλαρινέτου, σαξοφώνου, τρομπέτας, άρπας, κιθάρας, βυζαντινής μουσικής, μονωδίας, υποκριτικής, σύνθεσης, κρουστών, πιάνου, τούμπας, όμποε, τρομπονιού, μουσικής δωματίου και διεύθυνσης ορχήστρας.
Για τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα της αντίστοιχης ειδικότητας από αναγνωρισμένο Ωδείο της Ελλάδας ή πτυχίο ΑΕΙ της αντίστοιχης ειδικότητας πανεπιστημιακού ιδρύματος του εξωτερικού.
Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν διδακτική προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε αντίστοιχο μουσικό ίδρυμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού ή τουλάχιστον πενταετή καλλιτεχνική δραστηριότητα, που να αποδεικνύεται με αντίστοιχες βεβαιώσεις ή προγράμματα συναυλιών.
Τίτλοι μεταπτυχιακών σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας θα θεωρηθούν ως επιπλέον προσόν.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές έως και τις 24 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, Φράγκων 15 (τηλ. 2310 522.157).
Μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα και επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και πρόσθετων προσόντων.
dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *