ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Ποιο ελληνικό τραγούδι έχει τις περισσότερες προβολές στο Youtube;

Ποιο ελληνικό τραγούδι έχει τις περισσότερες προβολές στο Youtube;
Question-markΚαι μετά την… alternative πρόταση της Κατερίνας Στικούδη, η οποία αποκόμισε θριαμβευτικά τον τίτλο του “ελληνικού τραγουδιού με τα περισσότερα Dislike στο YouTube”, αξίζει να μάθουμε ποιο είναι το ελληνικό τραγούδι που συγκεντρώνει τις περισσότερες προβολές χρηστών!
Την απάντηση στο quiz αυτό δεν πρόκειται να την βρείτε από κανένα τεραστίων διαστάσεων όνομα του ελληνικού πενταγράμμου (Νταλάρας, Πάριος, Αλεξίου, Βίσση, Μαρινέλλα) αλλά από έναν πολύ αξιόλογο καλλιτέχνη της πιο νέας γενιάς. Ο λόγος για τον…

Νίκο Βέρτη!
Ναι, καλά διαβάσατε! Στο Νίκο Βέρτη ανήκει λοιπόν το τραγούδι με τα περισσότερα views στο YouTube και δεν είναι άλλο από την επιτυχία του “Αν είσαι ένα αστέρι”, η οποία κυκλοφόρησε το 2011 και έχει μεταφερθεί και στις γειτονικές μας Βουλγαρία και Ρουμανία. Συνολικά, λοιπόν, το “Αν είσαι ένα αστέρι” συγκεντρώνει προβολές στο YouTube οι οποίες αγγίζουν τα 19.000.000! Όχι, όχι δεν κάνατε λάθος ανάγνωση! 19 εκατομμύρια views έχει μαζέψει στο σύνολο το συγκεκριμένο κομμάτι. Μπράβο στο Νίκο που ξέρει πάντοτε να ξεχωρίζει μέσα από την καλή λαϊκή μουσική!
*Οι προβολές αφορούν το κομμάτι σε audio version από τον ίδιο το Νίκο Βέρτη, όχι σε live εμφανίσεις και όχι σε επανεκτελέσεις ή live εκτελέσεις από άλλους καλλιτέχνες.
tvnea

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *