ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνέλευση καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας στη Βέροια

Συνέλευση καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας στη Βέροια
englishteachersΑγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, με την παρούσα επιστολή σας καλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση με θέμα τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ. 
Οι εκλογές μας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26-09-2012 και ώρα 18:00-20:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας παράλληλα με το σεμινάριο που διοργανώνει η Ένωσή μας σε συνεργασία με το British Council. Το θέμα του σεμιναρίου “Classroom Technology for Low-Tech Teachers” απευθύνεται στους καθηγητές Α΄/θμιας και Β΄/θμιας εκπαίδευσης και θα διεξαχθεί από την κ. Julia Carter, examiner, team leader and…

seminar presenter. 
Όπως καταλαβαίνετε, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Λόγω του σύντομου χρόνου που θα έχουμε στη διάθεσή μας, σας προτείνουμε να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας (αν φυσικά το επιθυμείτε) κατά την προσέλευσή σας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκλογής των νέων μελών του Δ.Σ., που θα γίνει με τη λήξη του σεμιναρίου. 
Έφτασε ο καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στην Ένωσή μας και να στηρίξουμε την ύπαρξή της συμμετέχοντας ενεργά. 
Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *