ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Λύση στο θέμα του ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας

Λύση στο θέμα του ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας
asthenoforoΣτον τομέα της Υγείας, της προστασίας του Περιβάλλοντος και του Πολιτισμού αφορούν τα νέα έργα που εντάσσονται στο Π.Ε.Π. “Μακεδονία-Θράκη 2017”, με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης…
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν την…

υλοποίηση έργων υποδομών σε κρίσιμους τομείς, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσα από την αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών εργαλείων που προσφέρονται.
Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, υπέγραψε την επιλογή των παρακάτω έργων, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Μακεδονία-Θράκη 2007-2013”:
H 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας υπέβαλε πρόταση, στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Προμήθεια ασθενοφόρων αυτοκινήτων Κέντρων Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Κεντρική Μακεδονία». Η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 384.000 €. Το έργο αφορά την προμήθεια ασθενοφόρων αυτοκινήτων για Κέντρα Υγείας εποποτευόμενα από Νοσοκομεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιοχής ευθύνης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Τα Κέντρα Υγείας που θα προμηθευτούν ασθενοφόρα είναι:
– Κέντρο Υγείας Λαγκαδά
– Κέντρο Υγείας Κουφαλίων
– Κέντρο Υγείας Διαβατών
– Κέντρο Υγείας Χαλάστρας
– Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρέιας
– Κέντρο Υγείας Σκύδρας.
thestival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *