ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στο στενό πυρήνα του Πρωθυπουργού ο Βεσυρόπουλος

Στο στενό πυρήνα του Πρωθυπουργού ο Βεσυρόπουλος
apostolos1 2
Στο στενό πυρήνα των έμπιστων ανθρώπων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως κινείται ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», με χαρακτηριστικό τίτλο «Οι 14 «νεολοχαγοί» – ασπίδα του Σαμαρά», αναφέρεται ότι, οι 14 βουλευτές, μεταξύ αυτών και ο Βεσυρόπουλος, έχουν άμεση γραμμή επικοινωνίας με το Μαξίμου, τον Πρωθυπουργό, τον…

στενό συνεργάτη του Σαμαρά και Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη αλλά και με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου Κώστα Μπούρα, δημιουργώντας ασπίδα προστασίας στον Πρωθυπουργό. Παράλληλα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η ομάδα αυτή, έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με το Μαξίμου, με στόχο, την αποτελεσματική κυβερνητική λειτουργία και τον περιορισμό των φαινομένων διαφθοράς, ενώ είναι σε συνεχή επικοινωνία με το γραφείο του Πρωθυπουργού, υποβάλλοντας προτάσεις για τροπολογίες σε νομοσχέδια ενώ επισημαίνουν λάθη και παραλείψεις υπουργών.
vesir3Η ταχεία εξέλιξη του Απόστολου Βεσυρόπουλου, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και έχει καταφέρει να είναι τακτικός συνομιλητής με το στενό επιτελείο του Πρωθυπουργού, δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για τον νέο Βουλευτή. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται και από την τοποθέτηση του ως εκπροσώπου της ΝΔ στη μόνιμη επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών.
vesir2
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *