ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πρωταγωνιστούν στην Α1 ΕΠΣΗ οι ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας

Πρωταγωνιστούν στην Α1 ΕΠΣΗ οι ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας

ballaΟι ομάδες του δήμου Αλεξάνδρειας αναμφισβήτητα πρωταγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας. Το Νεόκαστρο και η Μελίκη είναι οι βασικές διεκδικήτριες του τίτλου με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να συμπληρώνει την τριάδα ως η ήρεμη δύναμη των αουτσάιντερ. 

Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκάστρου Στέργιος Μπούθας έκαναν αίσθηση και όλος ο νομός παραμιλούσε λέγοντας πως δημιουργήθηκε μία…

ομάδα προδιαγραφών τουλάχιστον Δ’ Εθνικής. Ωστόσο το απρόσμενο εντός έδρας στραβοπάτημα με τον Διαβατό το περασμένο Σάββατο προβλημάτισε την διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Βέβαια βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του πρωταθλήματος το οποίο έχει πολλές αγωνιστικές στη συνέχεια.  

Ο Φίλιππος Μελίκης έχοντας τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα αήττητος χωρίς όμως να πάρει τον τίτλο, έχει στις αποσκευές την εμπειρία και ένα σύνολο πλαισιωμένο φέτος από νεαρά ταλέντα. Οι εμφανίσεις της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές – παρά το στραβοπάτημα με την Στενήμαχο – δείχνουν πως θα υπάρξει πρωταθλητισμός όσο και αν ο προπονητής Γ. Ντάμτσιος σε δηλώσεις του στο Ράδιο Αλεξάνδρεια θέλησε να το αποβάλλει από τους ποδοσφαιριστές του. 

Πολύ καλή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας όπου υπάρχουν πολλά ταλέντα και φέτος ένας προπονητής όπως ο Σάββας Αβετίδης που γνωρίζει καλά και το αντικείμενο και την κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει και δεν θα κλείσει τα μάτια του στο ενδεχόμενο της ανόδου. 

Από κει και πέρα η έμπειρη ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων αν και δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, φαίνεται να ανακάμπτει και εκτός από τα αποτελέσματα (διπλό στην Καψόχωρα) προσφέρει και θέαμα όπως στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Αχιλλέα της Νάουσας. 

Η νεοφώτιστη  Καψόχωρα αντίθετα ενώ έκανε ένα φανταστικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 2 στις 2 νίκες, φάνηκε να προσγειώνεται απότομα με την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα και τον εκτός έδρας διασυρμό με 5-1 από την Χαρίεσσα. Βέβαια οι ατυχίες των τραυματισμών έχουν επηρεάσει την ομάδα του Στέλιου Διτσόλα που επιθυμεί να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα τις επόμενες αγωνιστικές. 

Τέλος ο επίσης νεοφώτιστος Εθνικός Κλειδίου έχοντας φέτος στον πάγκο τον πολύ έμπειρο Χρήστο Τερζίδη επιθυμεί να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος αφού διαθέτει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα αφήσει την δική του σφραγίδα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Είναι φανερό λοιπόν πως η υπόθεση πρωτάθλημα στην Α1 φέτος περνάει από τον δήμο Αλεξάνδρειας και η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα θα είναι από τον δήμο μας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *