ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μικτές Ημαθίας: Τα πρώτα φιλικά

Μικτές Ημαθίας: Τα πρώτα φιλικά
mikteslΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των Μικτών ομάδων της Ημαθίας, καθώς μετά από τέσσερις προπονήσεις-προεπιλογές στα τμήματα Νέων και Παίδων, ο ενωσιακός προπονητής καλείται να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα σχετικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.
Πιο συγκεκριμένα η Μικτή ομάδα των Παίδων, θα αντιμετωπίσει την…

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 15:45 στα Παλατίτσια την ομάδα Κ-15 της ΠΑΕ Βέροιας της οποίας προπονητής είναι ο Γ. Καψαλιάρης. Ως γνωστό η Κ-15 της Βέροιας ρίχνεται στην μάχη του παιδικού πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ακαδημία Αγ. Γεωργίου, ενώ αντιθέτως οι Μικτή Ημαθίας περιμένει την προκύρηξη για την έναρξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος Good League ΟΠΑΠ, που πιθανολογείται ότι θα είναι τέλος Οκτωβρίου.
Την ίδια ημέρα στις 7 το βράδυ υπό το φως των προβολέων, στο γήπεδο του Σταυρού, η Μικτή ομάδα των Νέων θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ-17 της ΠΑΕ Βέροιας, που να σημειωθεί ότι βρίσκεται ήδη στην 4η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος Υποδομής της Super League. Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα στον μεν ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούσηνα δοκιμάσει στο πρώτο φιλικό διάφορα σχήματα και πρόσωπα, ενώ από την άλλη πλευρά ο κ. Χριστοφορίδης θα δώσει την δυνατότητα να αγωνιστούν οι περισσότεροι παίκτες, που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στους μέχρι τώρα αγώνες.
Κλήση παικτών στις Μικτές
Από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας και τον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση, καλούνται οι παίκτες που έχουν ειδοποιηθεί, να βρίσκονται την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, οι μεν Παίδες (1999-2000) στα Παλατίτσια στις 15:00, έχοντας παπούτσια για πλαστικό τάπητα, ενώ οι Νέοι (1997-1998) στο γήπεδο του Σταυρού στις 18:00, έχοντας παπούτσια για φυσικό χόρτο. Παρακαλούνται οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των Σωματείων, να διευκολύνουν τους αθλητές στις παραπάνω εκδηλώσεις των Μικτών μας ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *