ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τελικό αποτέλεσμα: Αλεξάνδρεια-Μακροχώρι 0-2

Τελικό αποτέλεσμα: Αλεξάνδρεια-Μακροχώρι 0-2
filiko1Την ήττα με 0-2 από την ομάδα του Μακροχωρίου γνώρισε η Αλεξάνδρεια αγωνιζόμενη στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια των φιλικών της προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 21 Οκτωβρίου. 
Οι δύο προπονητές είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές και να βγάλουν πολλά…

χρήσιμα και πολύτιμα συμπεράσματα. Σίγουρα η ομάδα των φιλοξενούμενων φάνηκε πιο έτοιμη αλλά και πολύ καλή και δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Από την άλλη η Αλεξάνδρεια που βρίσκεται ακόμα στο σημείο της βασικής προετοιμασίας και του κτισίματος της ομάδας παρουσίασε καλά στοιχεία εντός αγωνιστικού χώρου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο για την Αλεξάνδρεια αγωνίστηκαν και οι Κύρου, Κ. Παπαδόπουλος του Ε., Βασιλειάδης Λέκκας και Οικονομόπουλος ενώ για το Μακροχώρι οι: Βοργιατζίδης, Καλούδης, Ξαγοράρης και Αντωνίου. (Δείτε τις εντεκάδες, το πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες και τα γκολ ΕΔΩ
Συνομιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα με τον προπονητή του Μακροχωρίου Γιάννη Κερλίδη μας είπε πως παρακολούθησε φιλικά παιχνίδια της Κοζάνης που αγωνίζεται στον δικό μας όμιλο στη Δ’ Εθνική και την χαρακτήρισε πολύ καλή και δυνατή ομάδα που σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *