ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καιρός: Με νεφώσεις ξεκινάει η βδομάδα

Καιρός: Με νεφώσεις ξεκινάει η βδομάδα
kairos2xΝεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές σε περιοχές της Θράκης, του βορείου Αιγαίου και της Κρήτης, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 
Οι άνεμοι στο βόρειο και…

κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, τοπικά ισχυροί, ενώ τοπικά ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στα νοτιότερα πελάγη. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.
Αρκετές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 ως 29 βαθμούς. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένιση μετά το μεσημέρι.
Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 ως 26 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα.
meteo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *