ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας
emporikosnewwΜε κόντρες, μαλώματα και διαφωνίες αλλά και με σοβαρά θέματα και ενημερώσεις πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η τακτική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας. 
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Ουσταμπασίδη να δίνει συγχαρητήρια στον γραμματέα Γιώργο Παπαδήμα που με προσωπικές ενέργειες ενημέρωσε μεγάλο μέρος της αγοράς της Αλεξάνδρειας σχετικά με…

τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου. 
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Τσαρτσάνης o οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της απομάκρυνσης του ΙΚΑ από την Αλεξάνδρειας. Δείτε την εισήγηση του θέματος στο βίντεο που ακολουθεί: 
 
 
Στη συνέχεια ο Γιάννης Ουσταμπασίδης αναφέρθηκε στο θέμα του ανοίγματος κάποιων καταστημάτων της Αλεξάνδρειας τις Κυριακές. Δείτε το βίντεο: 
 
 
 
Για τις κινητοποιήσεις που έγιναν στα Γιαννιτσά και την μη συγχώνευση της ΔΟΥ Γιαννιτσών με αυτήν της Έδεσσας μίλησε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσαρτσάνης που υποστήριξε πως πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργεις για να παραμείνει η ΔΟΥ Αλεξάνδρειας στην πόλη και μάλιστα να επιστρέψουν και τα δύο τμήματα που έχουν φύγει στη Βέροια. Δείτε τα βίντεο  με την εισήγηση και την απάντηση του προέδρου Γιάννη Ουσταμπασίδη. 
 
 
 
 
Ένα θέμα στο οποίο υπήρξε η μεγάλη ένταση και διαφωνία ήταν η λειτουργία του site του συλλόγου και η ανάρτηση της απόφασης για μη συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Στο site αναρτήθηκε η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου ενώ ο Γιάννης Τσαρτσάνης υποστήριξε πως η απόφαση πάρθηκε μόνο από τον πρόεδρο. Τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος που αναφέρθηκε στον θεσμό του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου ο οποίος δεν είναι εύκολος και σίγουρα ο καθένας θέλει το καλό του Συλλόγου. Δείτε τα βίντεο με την καταγγελία του Γιάννη Τσαρτσάνη, την τοποθέτηση του Γιώργου Παπαδόπουλου και την απάντηση του Γιάννη Ουσταμπασίδη: 
 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *