ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καταδιώξεις και αυστηροί έλεγχοι το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια

Καταδιώξεις και αυστηροί έλεγχοι το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια
policecarΤο βράδυ Σαββάτου η Αλεξάνδρεια θύμιζε ταινία δράσης. Κυνηγητό, περιπολικά, μηχανές, φάροι και προσαγωγές στο τμήμα συνέθεταν ένα σκηνικό της μεγάλης οθόνης. 
Μία συντονισμένη ομάδα του Α.Τ. Αλεξάνδρειας έκανε ελέγχους σε δίκυκλα εντός της πόλης αλλά και στα χωριά του δήμου μας. Πολλά μηχανάκια δεν είχαν πινακίδες, άλλα δεν είχαν ασφάλεια, άλλα την άδεια και ο μεγαλύτερος αριθμός των οδηγών δεν φορούσε κράνος, δεν είχε δίπλωμα και…

διέθετε πρόσθετες εξατμίσεις. Αρκετά δίκυκλα συγκεντρώθηκαν στο Α.Τ. της πόλης μας. Ένας οδηγός μηχανής σε επεισοδιακή καταδίωξη αλλά Hollywood αφού πέρασε κόκκινα φανάρια και Stop κατάφερε να διαφύγει μέσω αγροτικών καλλιεργειών. Στην Αγκαθιά έγινε ίσως το πιο έντονο επεισόδιο της βραδιάς όταν περιπολικό της αστυνομίας έφτασε για να ελέγξει δύο δίκυκλα γύρω στα μεσάνυχτα παρουσία του νέου διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας Θέμη Σιδηρόπουλου και βρήκε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Αριστείδη Ματσούκα που φέρεται να αντέδρασε στους ελέγχους χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του “Άρχοντα του χωριού” και ακολούθησε σχετική λογομαχία. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε αρκετά χωριά του δήμου Αλεξάνδρειας και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *