ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με απίστευτη ανακοίνωση έδιωξε ο Κούγιας τον Σολάκη!

Με απίστευτη ανακοίνωση έδιωξε ο Κούγιας τον Σολάκη!
sokalisΠαρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Ηλίας Σολάκης τον οποίο η αχαϊκή ομάδα μέσω ανακοίνωσής της τον χαρακτήρισε ως «αποτυχημένη μεταγραφή» και «δημιουργό συνεχόμενων προβλημάτων». 
Επιπλέον η Παναχαϊκή επιθυμεί να λύσει των συμβολαίων των Σπύρο Βροντάρα και Μάριο Μπρέσκα!
Το είπε και το έκανε ο Αλέξης Κούγιας, που προειδοποίησε πως οι αδιάφοροι κινδυνεύουν και λίγες ώρες αργότερα η ομάδα της…

Παναχαϊκής ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Σολάκη.
Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν αυτός δεν θα είναι ο μόνος που θα πει αντίο από την ομάδα της Πατρας, καθώς ένα βήμα από την έξοδο βρίσκεται και ο Μπρέσκα, που αν και έχει ζητήσει να παραμείνει δύσκολα θα πείσει την διοίκηση της Παναχαϊκής.
 
Η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Σολάκη. Ο Ηλίας Σολάκης αποδείχτηκε μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές και επιβεβαίωσε την άποψη του πρώην μεγαλομετόχου ότι τα μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιρικά ονόματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Ο Ηλίας Σολάκης κόστισε χωρίς να προσφέρει τίποτα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή σε δύσκολους καιρούς 22.000 ευρώ και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες στην αδυναμία του να προσφέρει.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αποφασίσει προ 45 ημερών την αποχώρηση του, λόγω επεισοδίου πριν τον φιλικό αγώνα με τον Φωκικό που είχε δημιουργήσει βρίζοντας τους κ. Παπακώστα και κ. Μίχο γιατί τον ενοχλούσαν οι προπονήσεις στο γήπεδο της Λακκόπετρας και ότι το κρεβάτι που του αγόρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ήταν καλή ποιότητας.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιμείνει στην λύση συμβολαίου με τον Σπύρο Βρονταρά ο οποίος τίθεται με απόφαση διοικήσεως εκτός ομάδας. Σήμερα το βράδυ θα αποφασιστεί η τύχη του Mario Breska από το Δ.Σ., ο οποίος ζήτησε να μην αποχωρήσει και να ολοκληρώσει το 3ετές συμβόλαιο του»
εθνοσπορ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *