ΤΟΠΙΚΑ posted by

Παραλειπόμενα από την συνεδρίαση του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας

Παραλειπόμενα από την συνεδρίαση του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας
emporikosnewwΜε 50 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πέμπτης. Η ώρα της πρόσκλησης έγραφε 21:00, ωστόσο το Δ.Σ. ξεκίνησε στις 21:50. Είναι κάτι που συνηθίζεται στις συνεδριάσεις του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξάνδρειας και σε αυτό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Ουσταμπασίδης στο ξεκίνημα ζητώντας από τα υπόλοιπα μέλη να μην επαληθευτεί. 
***
“Καλό θα ήταν οι αποφάσεις που παίρνουμε εδώ μέσα να μην…

τις ξεχνάμε βγαίνοντας έξω από την πόρτα”. Το ανέφερε ο γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Παπαδήμας με αφορμή τις δράσεις τις οποίες έκανε γνωστές μόνος του με προσωπική εργασία και ενημέρωση στους εμπόρους της πόλης χωρίς την βοήθεια των υπόλοιπων μελών. 
***
Για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν οι κόντρες, οι φωνές και οι καυγάδες στη συνεδρίαση. Μάλιστα ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ζήτησε 10λεπτη διακοπή λίγο πριν το τέλος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πέσουν οι τόνοι. 
***
Πρώτη φορά είδαμε το μέλος Αντώνη Σταμάτη να υψώνει την φωνή του και να μπαίνει και εκείνος στη διαδικασία έντονης διαφωνίας. Το θέμα συζήτησης ήταν η ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου. Τον έχουμε συνηθίσει σε low profile καταστάσεις, κάτι που σχολιάστηκε και από τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου. 
***
Με καθυστέρηση ήρθαν στη συνεδρίαση ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Πλατσάς. Και οι δύο βρισκόταν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου Αλεξάνδρειας. 
***
Ξεπέρασε τις 3 ώρες η συνεδρίαση της Πέμπτης. Γενικώς οι συνεδριάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια, ένταση και κόντρες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *