ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα
kairos2yΠαροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και κατά τόπους στη Δυτική Ελλάδα και τα ορεινά της Ηπείρου, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 25 στη…

Νότια Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, με γρήγορη εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.
Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, περιμένουμε σήμερα Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν. 
Αραιές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.
meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *