ΕΡΓΑΣΙΑ posted by

Προσλήψεις: 66 Θέσεις στο Υπ. Δημοσίας Τάξης

Προσλήψεις: 66 Θέσεις στο Υπ. Δημοσίας Τάξης
ypdimosiastaxisΣτο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη πρόσκληση του ΑΣΕΠ που αφορά την πρόσληψη 66 αποφοίτων κλάδου ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού. Διοικητικού για τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Η πρόσληψη του τακτικού προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 18 παρ. 3 του Ν. 4058/2012. Οι νέοι υπάλληλοι θα…

τοποθετηθούν στα Περιφερειακά Γραφεία Αττικής, Θεσσαλονίκης, Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Ρόδου.
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν μόνον όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων σε θέσεις των κλάδων ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Οικονομικού)ν και ΔΕ Διοικητικού Οικονομικού που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 έως και 31.12.2010 βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων και δεν έχουν διοριστεί. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απαραιτήτως με την αίτηση συμμετοχής τους να συνυποβάλουν φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του οικείου ΦΕΚ (τεύχος Γ’) καθώς και της αντίστοιχης σελίδας στην οποία αναγράφεται ο πίνακας διοριστέων έχοντας υπογραμμίσει το ονοματεπώνυμο τους με τα υπόλοιπα στοιχεία. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τους όρους της πρόσκλησης θα καταταχθούν σε πίνακα με βάση την παλαιότητα δημοσίευσης του πίνακα διοριστέων σε ΦΕΚ και κατά φθίνουσα σειρά της βαθμολογίας με την οποία έχουν εγγραφεί στους πίνακες διοριστέων του αντίστοιχου κλάδου ειδικότητας.
dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *