ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αποκλεισμός της Αλεξάνδρειας από το Κλειδί για το κύπελλο

Αποκλεισμός της Αλεξάνδρειας από το Κλειδί για το κύπελλο
alexkleidiΗ έκπληξη μόνο όσον αφορά την διαφορά κατηγορίας που έχουν οι δύο ομάδες σημειώθηκε στο Κλείδι σήμερα στον αγώνα κυπέλλου Ημαθίας στα πλαίσια της φάσης των “16”. Ο Εθνικός Κλειδίου κέρδισε την Α.Ε. Αλεξάνδρειας στην παράταση με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 
Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη αγωνιστική παρουσία και δικαίως έφτασαν στη νίκη αφού ήταν πιο ουσιαστικοί στην επίθεση και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Χαρακτηριστικές, η φάση του 24′ με τον Κιρκιλιανίδη σε τετ α τετ με τον Καρασαββίδη να στέλνει την…

μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Καρασαββίδη ενώ παρόμοια κατάληξη είχε το τετ α τετ του Τοπούζη 11 λεπτά αργότερα. 
Από την άλλη η Αλεξάνδρεια αυτό που κρατάει από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας που είχε σε μεγάλο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης, μόνο μέχρι εκεί όμως. Φάσεις δεν μπορούσαν να δημιουργηθούν και όλες οι ενέργειες σταματούσαν έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων. 
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 111′ όταν ο Καϊμακαμίδης έκανε τη σέντρα και ο Κιρκιλιανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάνδρειας. Οι γηπεδούχοι δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης. 
ΚΛΕΙΔΙ: Δημόπουλος, Δ. Καλυβιώτης, Στογιάννης (65′ Παρασχόπουλος), Δημητριάδης (46′ Χαϊκάλης), Περηφανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης, Φιρινίδης (46′ Βουλτσίδης), Κωστόπουλος, Τοπούζης. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αντ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Κεστελίδης, Σίμος, Παπαδημητρίου (46′ Κ. Παπαδόπουλος), Χαλβατζής (85′ Χριστοφορίδης), Καμπερίδης, Χατζηβασιλείου (60′ Βαταμίδης), Τζεβελέκης. 
 
Σε λίγο στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς όλα τα αποτελέσματα του κυπέλλου καθώς και παραλειπόμενα και φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα της Αλεξάνδρειας στο Κλειδί. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *