ΤΟΠΙΚΑ posted by

Βίντεο-απόδειξη πως ο Ντι Κάπριο πέθανε τσάμπα!

Βίντεο-απόδειξη πως ο Ντι Κάπριο πέθανε τσάμπα!
jackroseH δημοφιλής εκπομπή Mythbusters του Discovery Channel φώναξε τον Τζέιμς Κάμερον για να του αποδείξει ότι ο Τζακ και η Ρόουζ από τον Τιτανικό θα μπορούσαν να είναι ακόμη μαζί, αρκεί να έβαζε τον Ντι Κάπριο να μείνει πάνω στην σχεδία.
Συγκεκριμένα οι Mythbusters φρόντισαν να αναπαράγουν πιστά τις φονικές καιρικές συνθήκες που οδήγησαν στο ναυάγιο του Τιτανικού το 1912 για να διαπιστώσουν αν όντως ο Τζακ (που έπαιζε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο) θα είχε γλιτώσει τον θάνατο από υποθερμία αν είχε…

σκαρφαλώσει πάνω στην σχεδία.
Κάτι που διαπίστωσαν ότι θα συνέβαινε αν η Ρόουζ (που έπαιζε η Κέιτ Γουίνσλετ) έβγαζε το σωσίβιο της και το τοποθετούσε κάτω από την σχέδιά. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να μείνουν και οι δυο πάνω από την επιφάνεια του νερού μέχρι την στιγμή που, μια ώρα μετά σύμφωνα με τα ιστορικά αρχεία, εμφανίστηκε εκείνος ο αξιωματικός που άρχισε να ανεβάζει τους βρεγμένους ως το κόκαλο επιβάτες πάνω στην σωστική λέμβο.
Όπως πάντα, τον τελευταίο λόγο είχε ο Κάμερον που εξήγησε στους υπεύθυνους της εκπομπής ότι : «Είστε εκτός θέματος. Το σενάριο έλεγε ότι ο Τζακ πεθαίνει. Οπότε έπρεπε να πεθάνει. Οπότε, ακόμη και αν κάναμε λάθος και θα έπρεπε η σχεδία να ήταν λίγο μικρότερη, ώστε να μην χωράνε εξαρχής και οι δυο πάνω, ο τύπος έπρεπε να πάει να ταΐσει τα ψάρια».
 
 
metrogreece
himaira

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *