ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά η Αλεξάνδρεια

Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά η Αλεξάνδρεια
filiko1Την ήττα με 0-2 γνώρισε πριν από λίγο η Αλεξάνδρεια στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι πράσινοι με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο. Ο νέος προπονητής της ομάδας είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει πολλούς ποδοσφαιριστές στην εντεκάδα για να μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα και να μάθει περισσότερα αγωνιστικά πράγματα για τον καθένα. 
Η Αλεξάνδρεια παρουσιάστηκε καλή και στα δύο ημίχρονα, με πάθος, δύναμη και ευκαιρίες που δεν… 

κατάφερε ωστόσο να αξιοποιήσει. Το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ενώ το δεύτερο στο 80′. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το τελευταίο φιλικό τεστ της Αλεξάνδρειας και την επόμενη Κυριακή δίνει τον πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος στην Πιερία κόντρα στη Νεοκαισάρεια. 
Στον αγώνα βρέθηκαν άνθρωποι της διοίκησης των πρασίνων καθώς και παράγοντες της περσινής διοίκησης μαζί με τον περσινό προπονητή Γιάννη Ζαπρόπουλο. 
Ο Τόλης Τερζής ξεκίνησε με τους: Καρασαββίδη, Πιπιλιάρη, Αντ. Παπαδόπουλο, Αραμπατζή, Παπαδημητρίου, Κ. Παπαδόπουλο, Χαλβατζή, Σίμο, Τζεβελέκη, Κεστελίδη, Καμπερίδη. Ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κύρου, Αραπέλης, Στ. Βαταμίδης, Μ. Βαταμίδης, Χατζηβασιλειάδης, Κελεσίδης, Νοσιόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος.
Άποψη από την κερκίδα του σταδίου
Ο νέος προπονητής της Αλεξάνδρειας Τόλης Τερζής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *