ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Αντί να λύνουν τα προβλήματα αυτοί μαλώνουν στη Βουλή για το τσιγάρο!

Αντί να λύνουν τα προβλήματα αυτοί μαλώνουν στη Βουλή για το τσιγάρο!
vouli23Μετά την απαγόρευση της οπλοφορίας, η οποία καταπατείται κατά κανόνα, φαίνεται ότι και η απαγόρευση του καπνίσματος μέσα στους χώρους της Βουλής αφήνει παγερά αδιάφορους τους βουλυετές μας. Πριν λίγες μέρες πιάστηκαν στα “πράσα” τρεις από αυτούς ενώ η πληροφορία έφθασε στα αυτιά του προέδρου της εθνικής επιτροπής κατά του καπνίσματος καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη ο οποίος με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής διαμαρτύρεται έντονα για το συγκεκριμένο περιστατικό δεδομένου ότι η βουλή θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για την ελληνική κοινωνία. Να σημειωθεί ότι ο…

καθηγητής πνευμονολογίας ορίσθηκε εκ νέου πρόεδρος της επιτροπής κατά του καπνίσματος από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Διαβάστε τι αναφέρει ο κ.Μπεχράκης στην επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη:
Οδυνηρή έκπληξη προκάλεσε στον κάθε Έλληνα πολίτη το γεγονός, ότι τρία μέλη του Κοινοβουλίου εντοπίσθηκαν να καπνίζουν στο διάδρομο της Βουλής, ακριβώς έξω από την αίθουσα της Γερουσίας.Και το ακόμη χειρότερο είναι, ότι,όταν τους έγινε παρατήρηση από το βουλευτή κύριο Ανδρέα Ψυχάρη, ότι αυτό ήταν παράνομο, μια εξ αυτών (γυναίκα και ιατρός μάλιστα) φέρεται, να είπε «θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και οπότε γουστάρω».
Υπάρχει συνειδητή παραβατική συμπεριφορά από ανθρώπους που έχουν δώσει όρκο στην τήρηση του Νόμου. Έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού στο χώρο του Κοινοβουλίου από τα ίδια τα μέλη του. Επίδειξη πρωτοφανούς θρασύτητας στην υπόδειξη του λάθους. Έλλειψη ιατρικού ήθους.
Είναι βέβαιον, κύριε Πρόεδρε, ότι δεν ευλογείτε τα παρα πάνω.
Η προσδοκία,όμως όλων μας,είναι να κάνετε κάτι, δεδομένου ότι, το παθητικό κάπνισμα είναι η πιο διαδεδομένη μορφή σκληρής βίας στη σημερινή κοινωνία.
thestival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *