ΤΟΠΙΚΑ posted by

Απάντηση του προέδρου του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας στην καταγγελία της αναγνώστριας νωρίτερα

Απάντηση του προέδρου του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας στην καταγγελία της αναγνώστριας νωρίτερα
oustaba
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Γιάννης Ουσταμπασίδης έστειλε την εξής απάντηση στη σελίδα μας στο facebook στο σχόλιο της αναγνώστριας που αναρτήσαμε το πρωί: 
Απαντώντας με όλη την καλή διάθεση μου προς την φίλη αναγνώστρια…Είναι κακό και άσχημο να βάζουμε όλη την αγορά μας στο ίδιο καζάνι.Σε όλες τις αγορές υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες .Το ότι κάποιος καταναλωτής έκανε αυτήν την διαπίστωση για μερικά μαγαζιά δεν σημαίνει πως όλα τα μαγαζιά δουλεύουν με αυτό τον τρόπο. Εδώ και…

πολύ καιρό δεχόμαστε συνεχόμενες αυξήσεις σε όλα μας τα είδη και παρόλα αυτό εμείς τις τιμές μας τις κρατάμε στα ίδια επίπεδα .2 φορές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δεχτήκαμε την αύξηση του ΦΠΑ και παρόλο αυτά οι αυξήσεις των τιμών ήταν μηδενικές Πάρα πολλά μαγαζιά προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο στην αγορά μας κάνοντας συνεχώς δεκαήμερα προσφορών και εκπτώσεις μέσα στα μαγαζιά τους που είναι πάνω από 20% και 30%. Αυτά δεν τα βλέπει κανείς? Έχουμε μάθει όταν έχουμε λεφτά στην τσέπη μας να τρέχουμε Θεσσαλονίκη και σε όλα τα εμπορικά κέντρα. Όταν είναι όμως να πάρουμε κάτι με δόσεις και να ζητάμε κάτι παραπάνω ως έκπτωση τότε θυμόμαστε την αγορά της πόλης μας. Αυτά είναι καλό να τα βλέπουμε όλοι μας και να τα στηρίζουμε και όχι μόνο να βλέπουμε τα αρνητικά. Στην τελική εφόσον βλέπουμε κάποιους επαγγελματίες οι οποίοι προσπαθούν ακόμη και σήμερα να δουλεύουν με τέτοιες τιμές ή ακόμη και αν η συμπεριφορά τους δεν μας αρέσει τότε ας μην τους στηρίζουν οι καταναλωτές. Ζούμε μέσα σε μια μικρή κοινωνία και όλοι μας ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Όλοι μας περνάμε δύσκολα και είναι άσχημο να βάζουμε τις διάφορες κοινωνικές ομάδες την μια απέναντι στην άλλη. Στήριξη θέλουμε όλοι μας. Από όποιον κλάδο και αν προέρχεται. Τα καλά να τα επιβραβεύουμε και τα άσχημα να τα αγνοουμαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *