ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Κοζάνη 0-2 (Ρεπορτάζ – φώτο)

Αλεξάνδρεια – Κοζάνη 0-2 (Ρεπορτάζ – φώτο)

DSCF4439

Ανταπόκριση Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας: Θωμάς Σαπουνόπουλος

 

Την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε σήμερα η Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στην έδρα της κόντρα στην ομάδα της Κοζάνης. Ο αγώνας έγινε στο βροχερό και κρύο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας παρουσία ελάχιστων φιλάθλων (περισσότεροι των φιλοξενούμενων) παρά την μεγάλη του κρισιμότητα.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ο…

δύσκολος αγωνιστικός χώρος και οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να αναπτυχθούν όπως επιθυμούν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα. Βέβαια ήταν τυχεροί, και άτυχη η Αλεξάνδρεια αντίστοιχα αφού το 0-1 ήρθε σε μία κρίσιμη καμπή της συνάντησης, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την ομάδα της Κοζάνης να πετυχαίνει και άλλο τέρμα και να σφραγίζει ουσιαστικά τη νίκη της.

Η Αλεξάνδρεια για ακόμα μία αγωνιστική δεν έπεισε με την εμφάνισή της και έδειξε πως έχει αρκετή δουλειά σε πολλούς τομείς. Βέβαια βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και υπάρχει αρκετή συνέχεια.

 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε χέρι του Κ. Παπαδόπουλο ο διαιτητής της συνάντησης θα υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καραμπατσάκης που θα ανοίξει το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα (0-1). Στο 52’ μετά την μπάλα του Χαλβατζή ο Τζεβελέκης με σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 68’ μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ ο Ταφαρλής με γυριστό σουτ θα πετύχει το 0-2. Σωτήρια επέμβαση του Νουσιόπουλου της Αλεξάνδρειας σε σουτ του Τσελεκίδη στο 74’. Δύο λεπτά αργότερα ο Συμεωνίδης με ατομική προσπάθεια θα στείλει την μπάλα λίγο έξω. Χωρίς αποτέλεσμα και η ατομική προσπάθεια του Χαλβατζή στο 79’.

 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσαλουχίδη από το Κιλκίς όπως και των βοηθών του Ευθυμίου και Παπαδόπουλου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης (44’ Καραμπερίδης), Αραμπατζής, Κ. Παπαδόπουλος του Ερ., Σίμος, Κεστελίδης, Α. Παπαδόπουλος (49΄ Αβραμίδης), Νουσιόπουλος, Τζεβελέκης, Χαλβατζής, Παπαδημητρίου (79΄Αλεξανδρής)

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Ποζίδης, Καλφάς, Καραμπατσάκης, Τραυλός, Ταφαρλής, Λαγός (49΄ Τσελεκίδης), Τοπαλής (86’ Τσικόπουλος), Τρυφωνίδης (86’ Κουλουκίδης)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *