ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δράση συλλογής ρουχισμού της ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δράση συλλογής ρουχισμού της ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ
onnedclΣτις δύσκολες μέρες που διανύουμε, είναι αναγκαίο όλοι να σταθούμε πλάι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση. Κανείς, σήμερα, δε μπορεί να αγνοήσει την δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα. Ενεργοποιώντας, όμως καθένας από εμάς την ατομική του συνείδηση μπορούμε να μετατρέψουμε την κοινωνική αλληλεγγύη σε δύναμη στήριξης όσων συμπολιτών μας περνάνε δύσκολα. 
Για το λόγο αυτό, η…

ΟΝΝΕΔ Ημαθίας ξεκίνησε την κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ». Ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις. 
Πρώτος στόχος μας ήταν η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών ρουχισμού, προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στη Μητρόπολη Βεροίας, ενισχύοντας παράλληλα τη δική της αξιοσέβαστη προσπάθεια, με σκοπό να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που αυτή την εποχή δοκιμάζονται. 
Η ολοκλήρωση της πρώτης δράσης μας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου με την παράδοση των συγκεντρωμένων ειδών, στον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Διονύσιο, ως εκπροσώπου της Μητρόπολης και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *