ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παναργειακός – Αλεξάνδρεια 1-0 (φώτο-βίντεο)

Παναργειακός – Αλεξάνδρεια 1-0 (φώτο-βίντεο)

DSCF5010Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Αλεξάνδρεια αγωνιζόμενη στο Άργος Ορεστικού κόντρα στον Παναργειακό. Ήταν μία ακόμα ήττα για την Αλεξάνδρεια που μετράει 4 σε ισάριθμες αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να έχει πετύχει ακόμα κάποιο τέρμα. Η Αλεξάνδρεια έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Καρασαββίδη που «κατέβασε ρολά» σε πολλές περιπτώσεις, διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τέρμα που έκρινε την συνάντηση προήλθε από ένα…

 

 

παιδαριώδες λάθος στην άμυνα των πρασίνων που έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να κερδίσουν πέναλτι και να το μετατρέψουν σε γκολ.

Με υπεροχή των γηπεδούχων στη μεγαλύτερη διάρκεια, κύλησε το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης. Στο 16’ μακρινό σουτ του Βελλίδη θα διώξει με εκτίναξη σε κόρνερ ο Καρασαββίδης. Επτά λεπτά αργότερα μετά από λάθος της άμυνας της Αλεξάνδρειας ο Τσαμτσάκης με σουτ «θα αναγκάσει» τον Καρασαββίδη να αποκρούσει με υπερένταση. Στο 37’ η πρώτη καλή στιγμή της Αλεξάνδρειας με τον Αλεξανδρή να κάνει τη σέντρα και πριν ο Τζεβελέκης γίνει επικίνδυνος τον Ιωάννου να διώχνει σωτήρια την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Βελλίδη θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρασαββίδη. Στο 43’ νέα σωτήρια επέμβαση του Καρασαββίδη σε κεφαλιά του Μουρατίδη των γηπεδούχων. Στο 44’ ο διαιτητής Τζοφώλης θα «κλείσει τα μάτια» σε καθαρό πέναλτι όταν ο Σιδηρόπουλος θα ανατρέψει τον Τζεβελέκη στην περιοχή του Παναργειακού. Στο 45’ μετά τη σέντρα του Παπαδημητρίου ο Χαλβατζής με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα μόλις έξω.

Στο 2ο μέρος τετ α τετ του Βελλίδη με τον Καρασαββίδη θα βρει εκ νέου νικητή τον πορτιέρο της Αλεξάνδρειας που θα αποκρούσει σωτήρια. Στο 64’ ο Τσαμτσάκης θα εκτελέσει κόρνερ, ο Πιπιλιάρης θα σηκώσει απερίσκεπτα το χέρι και θα βρει την μπάλα. Ο διαιτητής θα υποδείξει αμέσως την παράβαση και το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο Τσαμτσάκης. Η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα αφού πρώτα την βρει ο Καρασαββίδης και αυτή θα χτυπήσει στο δοκάρι (1-0). Δύο απανωτά σουτ του Παπαδημητρίου στο 78’ και 79’ θα περάσουν μόλις έξω. Μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει η Αλεξάνδρεια με σουτ του Αβραμίδη να αποκρούεται από την κάθετη δοκό και κεφαλιά του Χαλβατζή να περνάει μόλις έξω.

Με λάθη η διαιτησία του Τζοφώλη. Καλοί οι βοηθοί Νταλούκας – Τζάνης. Όλοι από τον σύνδεσμο Τρικάλων. 

 

 

 

 

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *