ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Δάσκαλοι Ημαθίας 4-2

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας – Δάσκαλοι Ημαθίας 4-2
palemaxoiΈνα αρκετά καλό ποδόσφαιρο είδαν οι αρκετοί φίλαθλοι στο γήπεδο Καμποχωρίου τη Δευτέρα 12/11. Εναλλαγές φάσεων, πάνω κάτω η μπάλα, γκολ, δοκάρια και μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχοντας σε διαβολική μέρα τον Γιουρόπουλο, ήταν οι…

νικητές του αγώνα με 4-2. Αν και νικητές είναι όλοι όσοι έπαιξαν για τον αξιοθαύμαστο ζήλο που επέδειξαν, παρά την…ηλικία τους. Για την ιστορία τα γκολ για του Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας πέτυχαν οι: Γιουρόπουλος (2), Στουγιαννόπουλος και Μέκκας. Για την Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας οι : Ορδουλίδης και Γκόγκος.
palemaxoi1
 
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ): Πανταζόπουλος (Παρταλίδης), Μέκκας. Μπιτόπουλος, Καραμούσας, Τσογιάννης, Παπακωνσταντίνου, Στογιαννόπουλος, Σωτηριάδης (Μπουκουβάλας), Περπερίδης(Χαμαλίδης), Γιουρόπουλος, Παπαδόπουλος Φ.(Μουταφίδης)
 
ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: Μασάδης (Ιωαννίδης), Δαβόρας, Παπαδόπουλος (Τσακιρίδης), Χαιριστανίδης(Δημόπουλος), Κωστίκας, Σπανός, Γκιώσης, Γουργούρης, Βασιλείου(Ορδουλίδης), Γκατζούφας (Γκόγκος), Μουταφίδης.
 palemaxoi
Λόγω ΤΡΟΪΚΑ δεν είχαμε τρίτο ημίχρονο. Ευχαριστούμε Το Δ.Σ της Α.Ε. Καμποχωρίου και ιδιαίτερα τον Βουλγαράκη Μπάμπη για την παραχώρηση του γηπέδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *