ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Εκλογές αντιπροσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Εκλογές αντιπροσώπων στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας
syrizaΠραγματοποιήθηκαν στην Ημαθία με απόλυτη επιτυχία σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Νοέμβρη στις τοπικές κινήσεις οι εκλογές αντιπροσώπων για την πανελλαδική συνδιάσκεψη 30/11 & 1-2/12 στη Αθήνα για την μετάβαση του κόμματος από κόμμα των συνιστωσών σε ενιαίο φορέα – κόμμα των μελών. 
Οι εγγραφές νέων μελών και…

η μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία φανερώνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ γειώνεται μέρα με τη μέρα με την κοινωνία που στενάζει και αποτελεί τη πολιτική δύναμη που ενσαρκώνει την ελπίδα του λαού μας για ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας. Την Ημαθία θα εκπροσωπήσουν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη 30 αντιπρόσωποι. 

Πραγματοποιήθηκαν στην Ημαθία με απόλυτη επιτυχία σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Νοέμβρη στις τοπικές κινήσεις οι εκλογές αντιπροσώπων για την πανελλαδική συνδιάσκεψη 30/11 & 1-2/12 στη Αθήνα για την μετάβαση του κόμματος από κόμμα των συνιστωσών σε ενιαίο φορέα – κόμμα των μελών. Οι εγγραφές νέων μελών και η μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία φανερώνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ γειώνεται μέρα με τη μέρα με την κοινωνία που στενάζει και αποτελεί τη πολιτική δύναμη που ενσαρκώνει την ελπίδα του λαού μας για ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας. Την Ημαθία θα εκπροσωπήσουν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη  30  αντιπρόσωποι.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ημαθίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *