ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Γαλλικό φαβορί, πολωνικό αουτσάιντερ στο διαγωνισμό για τη ΕΒΖ

Γαλλικό φαβορί, πολωνικό αουτσάιντερ στο διαγωνισμό για τη ΕΒΖ
EVZΣτην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για την πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, με τους Γάλλους της Cristal Union και τους Πολωνούς της Polski Cukier να παίζουν τα ρέστα τους προκειμένου να δελεάσουν τον εκκαθαριστή της ΑΤΕbank και τους αξιολογητές.
Υψηλόβαθμα στελέχων των δύο ομίλων βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν πολύωρες συναντήσεις με το…

ηγετικό “δίδυμο” της ΕΒΖ, Χρ. Γερούκη-Λ. Χαραλάμπους στη διάρκεια των οποίων ζήτησαν να μάθουν κυριολεκτικά τα πάντα γύρω από την οικονομική κατάσταση της βορειοελλαδίτικης εισηγμένης. 
 
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι Γάλλοι έχουν ένα προβάδισμα, όμως οι Πολωνοί -που, υπενθυμίζουμε, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και στον πρώτο διαγωνισμό- δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα τα όπλα. 
Οι λόγοι, ωστόσο, που η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει προς τη μεριά της Cristal Union δεν είναι μόνο οικονομικοί, αφού τα ποσά που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν οι δύο “μονομάχη” είναι παρεμφερή….
 
Διαβάστε στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφόρησε αυτό το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου πλήρες κι αποκλειστικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των επαφών γύρω από την ΕΒΖ, τα οικονομικά μεγέθη των προτάσεων που ετοιμάζονται να κατατεθούν, τη στάση των υπόλοιπων υποψήφιων “μνηστήρων”, τους λόγους που οι Γάλλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στην απόκτηση της εταιρείας αλλά και γιατί οι αξιολογητές κάνουν “δεύτερες σκέψεις” όσον αφορά την Polski Cukier.
agronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *